« Shop Organic Cotton Plus
A Made for Summer Maxi Dress Tuesday, March 10 2015

Creation:Lime Green Maxi Dress

Fabrics Used: Lime Green Interlock Knit

The Visionary: Suzannah, Create/Enjoy.com

Our Thoughts:  Suzannah at Create/Enjoy.com made a cool summer maxi dress using the Lime Green Interlock from Harmony Art and she looks lovely.

 

I've been wanting to incorporate more brights into my wardrobe for aaaaaaages, but it's hard to find the right colors at the fabric stores. I picked this  lime green interlock knit yardage from Organic Cotton Plus and it's   organic, too! It's super nice, much softer than I remember basic interlock knits being from when I was a kid and my mom made my doll clothes out of them. ;)

1 Comment:

    December 25, 2015 Friedrich says:

    Leuk gecombineerd zo met het denim jack eoevrr heen aan! Ik had die maxi dress ook aan een dagje in Vegas! Echt een heerlijk ding om in te slenteren! =P Alleen ik denk dat ie nu rijp is voor de prullenbak want de onderkant was helemaal zwart ipv zwart wit ;)! Beetje vieze straten daar haha! Oh wat nice dat jullie daarna ook weer terug keren naar Vegas! Haha, ja gelijk heb je hoor! Het was dat mijn New York hotel opeens het dubbele had gekost dan in mijn budget omdat de hotels die mij geadviseerd werden door iemand die ik ken wel lekker cheap waren maar via zo een vakantiewijzer echt super goor bleken te zijn! Thanks but no thanks! Haha! Dus toen werd m’n hotel in Vegas maar even wat minder spectaculair! =P Ik vond MGM ook heel erg mooi trouwens! & dat nieuwe gebouw van Hollywood zag er ook erg goed uit! Maar om in die andere drie hotels te verblijven is zeker geen straf! Het ontbijtbuffet in Bellagio is heerlijk! =P Hahahaha, ja heerlijk toch! Ik heb ook wel eigenlijk elke dag wat gewinkeld! De ene dag wat intensiever dan de ander maar oke9! =D Ik heb zoveel gekocht dat ik niet eens meer na kan noemen wat allemaal precies haha! Zo hebben we het graag! =P Ik heb in LA alleen op Third Street geshopt, niet heel erg boeiend ofzo wel wat leuke winkeltjes en verder niet! Echt jammer! Want ze zullen er ongetwijfeld genoeg leuke boetiekjes en vintage stores hebben! Yara zal vast wel wat goede tips voor je hebben daarover! We waren idd van Vegas naar LA gereden met als tussenstop Death Valley! Als ik er weer allemaal aan terug denk heb ik zin om weer meteen te gaan boeken en alles weer even overnieuw te doen! Het lijkt nu allemaal alweer zo lang geleden! =PXX

Leave a Comment